Evo jednog zanimljivog događaja koji će ući u Albin Vertical cup. Skupa sa Albama, Trickeri će organizirati ovo kolo u čast Istarskog terana i svih ljubitelja trčanjai i ispijanja vina a pod pokroviteljstvom Vinistre.

Prenosimo raspis sa Albine stranice tako da sve bude jasno:

Za sve vertikalce ponosno objavljujemo da smo sa Vinistrom i Motovun Film Festivalom dogovorili suradnju koja će vam se jaaako sviđati. Prvo, Motovun Film Festival svim natjecateljima poklanja majicu, a Vinistra se pobrinula za vjerojatno najzanimljiviju nagradu u povijesti naših natjecanja. Pazi sad: pobjednik Motovuna dobija ni više, ni manje nego terana koliko je težak!

Znači, sve je jasno? Motovun, nedjelja, 28. srpnja. Trčat će se na stazi dužine 4970 metara s 237 metara visinske razlike. Utrka počinje na trgu Andrea Antico, kroz trg Josef Ressel odlazi prema groblju pa cestom nizbrdo do druge serpetine. Tamo se staza odvaja poljskim putem do Parenzane. Na spoju sa Parenzanom, staza vodi desno pa uzduž Parenzane ide do benzinske stanice. Od tamo nastavlja uz školu pa preko starih stepenica kroz ulicu Rialto do cilja na trgu Andrea Antico. Ciljna linija se nalazi na izlazu iz prolaza trg Josef Ressel – trg Andrea Antico.
Start utrke kreće u 19:00, a podizanje startnih brojeva od 16:00 do 18:45 na startu utrke u kinu Trg. Proglašenje pobjednika u kinu Trg u 21 sat.

Prva tri natjecatelja i prve tri natjecateljice čekaju priznanja, a bodovi za ukupni poredak se računaju pomoću hendikep tablice.

Prijaviti se možete na http://www.racebase.hr/hrv/utrka/51/prijava_na_utrku

Startnina: 30 kn, u gotovini na preuzimanju startnih brojeva. Molimo vas da se prijavite čim prije radi nabavke vaših besplatnih majica!

Info staze:
dužina: 4970 m
kumulativna visinska razlika: +237 m
start: 275 m.n.m.
najniža točka: 73 m.n.m.
asfalt: 970m, singletrack: 800m, makadam: 1900m, popločana ulica: 1300m

 

VA4 1