Društvo tjelesnih invalida Pazin, povodom 11. obljetnice, a u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, organizira 11. humanitarnu, rekreativnu utrku za bicikliste, atletičare, a od ove godine i pješake zahvaljujući angažmanu Planinarskog društva Pazinka iz Pazina, sa sloganom „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.  Rekreativnu utrku financiraju Istarska županija i Grad Pazin.Utrka će se održati u nedjelju, 25.10.2015. godine sa startom i ciljem na Trgu slobode u Pazinu.Na utrci mogu sudjelovati svi zainteresirani građani, sportaši i rekreativci svih dobi, u slijedećim kategorijama:

MTB (žene, muškarci, juniori)

cestovni bicikl (žene, muškarci)

atletičari (žene, muškarci)

pješaci (žene, muškarci, juniori)

Start atletičara je u 10,00h, a biciklista i pješaka u 10,45h. Mole se svi sudionici da se okupe na Trgu pola sata prije starta. Prijave i uplate kotizacije (30 kn) vrše se pola sata prije starta, a sva prikupljena sredstva namijenjena su zapošljavanju vozača za specijalno kombi vozilo, koji je do sad bio zaposlen preko Javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od ožujka do rujna ove godine. Prijevoz je od velikog značaja za Udrugu i Grad Pazin, jer se i ubuduće članovima želi omogućiti prijevoz.

Dionica za bicikliste: Pazin-Sv. Petar u Šumi-Žminj-Gračišće-Pazin (dužina oko 40 km) .
Dionica od Žminja do Gračišća je natjecateljska.
Dionica za atletičare: Pazin-Sv. Petar u Šumi-Žminj-Lindarski Križ-Pazin (dužina oko 30 km).
Dionica za pješake: Pazin – Beram -Pazin ili neka druga kružna staza oko Pazina ovisno o vremenskim uvjetima.

Najbolji u pojedinim kategorijama biti će nagrađeni medaljama i poklonima sponzora, a ukupni pobjednik osvojiti će prijelazni pehar. Za sve sudionike osigurana je okrjepa tijekom utrke, te ručak u hotelu „Lovac“, gdje će se i podijeliti nagrade najboljima.

“Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti u velikom broju te da ćemo zajedno biciklirati, trčati i pješačiti „ZA ZDRAV ŽIVOT!“, a prikupljenim novcem pomoći  našoj Udruzi kako bi i dalje svojim članovima omogućavali prijeko potreban prijevoz.” – Graciano Turčinović

Donacije možete uplatiti na račun udruge u OTP banci HR052407000-1100141274 (namjenski za vozača).

Za dodatne informacije možete se obratiti na:  091/595 1679   ili na  e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi