RUN AND SLIDE PLAKAT 2018 za web1

I ove vam godine SD Trickeri i Aquapark Istralandia predstavljaju utrku Istralandia Run & Slide!

Kao što samo ime govori to nije klasična utrka već neobična kombinacija trčanja i za finiš atraktivnog spuštanja niz vodeni tobogan od šest staza. Naime, natjecatelji trče 5-6 km kroz kompleks Aquaparka Istralandia i stazama oko parka, te se za kraj spuštaju toboganom u cilj.

Ove godine uvodimo novost u ovoj avanturi, a to je dječja utrka! Dječja utrka namijenjena je djeci školskog uzrasta podijeljenih u dvije kategorije (1.-4. i 5.- 8. razred /7-13g) i dužine je cca 500m.

Startnina za glavnu utrku iznosi 100,00 kn, a za dječju 50,00 kn.

Startnina uključuje: organizaciju utrke, majicu utrke (za natjecatelje u glavnoj utrci, a za djecu finišerske medalje), obrok i besplatan cjelodnevni boravak u parku sa korištenjem zabavnih sadržaja
Nagrade: medalje za prvo troje u muškoj i ženskoj konkurenciji i nagrade Istralandie za pobjednike u vidu sezonskih karti
 
Stoga, pozivamo sve trkače, rekreativce i ljude željne adrenalina i dobre zabave da dožive posve drugačije staze koje smo začinili s našim
atrakcijama i otrče najzabavniju utrku do sad.
 
 

PRIJAVE SU ZATVORENE!
 
PRIJAVE SU ZATVORENE!
 
 
 
I TI RASTURI  U “RUN & SLIDE” AVANTURI!!!
 
Vrijeme utrke: subota 23.06.2018.
Vrijeme glavne utrke: 9:00
Vrijeme dječje utrke: 8:30
Mjesto održavanja: vodeni park Istralandia (Brtonigla - N.Vas)
Preuzimanje startnih paketa: na dan utrke od 7:00 do 8:30
 
 
 
Natjecatelj se smatra prijavljenim sa uplatom startnine.
Najkasniji rok uplate jest 14.06.2018. do 11:00, za one koji žele startni paket, a bez startnog paketa prijave/uplate moguće su do utorka 19.06.2018. do 11:00.
U slučaju odustajanja, povrat startnine nije moguć, no, natjecatelj može svoj startni broj prebaciti na drugu osobu ili može preuzeti svoj startni paket (majicu).
 
Na glavnu utrku se mogu prijaviti natjecatelji stariji od 13 godina (od 2004. godišta na niže ). Svi maloljetni natjecatelji od 13 do 18 godina moraju imati pismenu dozvolu roditelja koja će se potpisivati na dan utrke za vrijeme podizanja startnih paketa.
Ukoliko maloljetni natjecatelj ne dolazi sa roditeljem pismenu potvrdu mora donijeti na prijavnicu na dan utrke.