Liga: xls zimskaliga0809_minus

Kup: xls kup08-09_minus

 

Zimsku ligu i Kup zavrsili smo danas u Svetom Petru u Sumi. Dvostruku pobjedu odnio je Ivan Stanic, koji je u ligi ostvario prednost od 0.68 boda ispred Lucijana Matike, a na trece mjesto plasirao se Lucano Sosic.

Barbara Belusic takodjer je odnijela dvostruku pobjedu. U ligi je bila prva ispred Senke Senkovic i Valentine Scur.

 

 

Stane je bio i pobjednik 6. kola, s vremenom 17:31 minuta. Sekundu iza njega na cilj je stigao Nikola Kerekovic, treci je bio Dejan Ljubas, a ispod 18 minuta jos je isao Tihomir Bobolanovic.

I Barbara je bila prva u svojoj konkurenciji u ovom kolu, ukupno sedmo vrijeme 18:54 min. Druga je bila Valentina Scur, a treca Dijana Kesonja.

Sest nastupa u ligi imaju: Senka Senkovic, Lucano Sosic, Vlado Scur, Branko Vozila, Vanja Jekic, Damir Mateis,  Ozren Rnjak, David Ivaninic, Sandi Luksic, Samir Doric, Ivan Loncar, Emanuel Radolovic i Sanel Tubic. Od 113 takmicara.

Najvise pobjeda u ligi zabiljezio je Robert Radojkovic (5 nastupa, 5 pobjeda).

Najbolje u kategorijama do 18 godina u ligi (Scur, Tomisic, Simic, Ivaninic, Doric, Tubic) nagradila je tvrtka Action d.o.o. iz Pule.

Za malo vise od jednog boda Stane je u Kupu bio Bolji od Bobolanovica, dok je treci bio Nikola Kerekovic. A poredak u Kupu medju zenama isti je kao na danasnjoj trci - Barbara, Valentina pa Dijana.

Hvala Mariju Bratulicu i svima koji su mu pomogli na gostoprimstvu.

Vidimo se na jesen u 5. izdanju Lige i 3 izdanju Kupa. Zivili!