Još jedna nezaboravna utrka u Tupljaku. Glavnu utrku završilo je 226 natjecatelja, a dječju 18 malih trkača. Ukupno 244 atletičara što je za 12 više od ukupnog broja stanovnika Tupljaka.

Pobijedio je Petar Bratulić postavivši novi rekord staze (19:16). Samo 7 sekundi iza njega u cilj je utrčao Luka Paliska. Treće mjesto osvojio je Robert Radojković (20:12). Najviše bodova u ovom kolu sakupila je šestoplasirana Barbara Belušić (81,92).

REZULTATI

REZULTATI DJEČJE UTRKE

Ako je netko omaškom izostavljen iz poretka ili mu je upisan pogrešan rezultat, neka se javi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Fotografija ima na fejsbuku - možete ih pogledati na ovom LINKU.

Budući da se bliži kraj sezone, a u konačnici se u ukupnom poretku uzimaju u obzir 6 najboljih rezultata, OVDJE možete pogledati trenutni poredak s obzirom na 5 najboljih rezultata u dosadašnjih 7 kola. Posebno označeni su juniori i juniorke.

Za kraj sve pohvale Tukljačanima na vrhunskom sportskom i opće društvenom događaju i poziv svima na veliko finale za dva tjedna na Bunarini u Puli.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi