Predzadnje kolo održano je na Bunarini u kao i uvijek izvrsnoj organizaciji Društva sportske rekreacije Maraton Uljanik. Od ukupno 151 natjecatelja na startu, u cilj ih je ušlo njih 147.

Pomalo neočekivano pobjedu je izvojevao grobnički sin Dejan Ljubas koji je za dvadesetak sekundi bio bolji od favorita Petra Bratulića. Malo iza njega u cilj je ušao Aleksandar Pršo kojemu je ovo bila najbolja utrka na dosadašnjim nastupima na Zimskoj ligi. Tihomir Bobolanović morao se je zadovoljiti četvrtim mjestom, ali utješno mu može biti što nije oboren njegov rekord od pred dvije sezone. Standardno najbolja među ženama bila je Barbara Belušić, ispred Jasne Guerin i Ane Vareško. Spomenimo i da je najviše bodova na Bunarini sakupio neuništivi Lučano Sošić.

REZULTATI

Na dječjoj utrci nastupilo je 28 malih atletičara što je novi rekord po brojnosti. Pobijedio je Luka Miškulin ispred Filipa Tokića i Marine Nimac.

REULTATI DJEČJE UTRKE

U nagradnoj igri poklon bonove Multisporta dobili su Luka Kučerka i Barbara Belušić, a poklon bonove Brooksa Fran Vozila i Marko Starić.

Sigurno mnoge od vas zanima kako izgleda ukupni poredak kada se oduzmu dva najslabija rezultata. Trenutno stanje u kojem se vrednuje pet najboljih dosadašnjih rezultata prikazano je u TABLICI 5/7.

Posljednju priliku za poboljšanje plasmana imate na posljednjem kolu u Cerovlju koje je na rasporedu za dva tjedna.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi