pb120001qr5.jpg
Odličan početak Zimske lige, točno 30 natjecatelja, viąe nego dvostruko u odnosu na početak proąle sezone.

U nedjelju 12. studenog odrľano je prvo kolo zimske lige u Pazinu. Mnoga su se nova imena pojavila na startnoj listi, dobrodoąlo osvjeľenje koje je pojačalo konkurenciju. Ipak, uzmemo li u obzir proąlu i ovu godinu, već je ąest kola za redom pobjednik Ivan Stanić. Hoće li ga netko skinuti s pobjedničkog postolja ove sezone, vidjet ćemo u preostalih pet kola.

Stanić, iza kojega je proąli tjedan bio maraton u New Yorku, vrlo vjerojatno mnogobrojne zabave u klubovima Istrana i put nazad, trebao je 19:21 min za stazu duľine 5 300 m. Drugo i treće mjesto osvojili su trkači iz Pule Tihomir Bobolanović (19:55) i Zoran Sagadin (20:27).

Nensi Jop prva u ľenskoj konkurenciji
Čestitke naravno zasluľuju svi, a posebno Karlo Rabak (godiąte 1993., 10. mjesto), Nensi Jop (godiąte 1993., prva među curama), njihovi vrąnjaci David Ivaninić i Nino Jakačić te Sandi Lukąić (maraton NY, feąte, put nazad, 15. mjesto).

Zanimljivo je usporediti rezultate iz proąle godine na istoj stazi. Pobjednik Stanić iąao je pola minute brľe, a drugo vrijeme od lani ne bi bilo dovoljno za prvih deset ove godine.

Rezultate 1. kola i poredak lige pogledajte ovdje .

Vidimo se u drugom kolu 3. prosinca, po svoj prilici na stazi u Svetom Petru u ©umi.