Iako mu po konfiguraciji moľda i najviąe odgovara Ive nije uspio pobjediti na Bjelolasici i to ponajviąe spletom nesretnih okolnosti i spretnoąću protivnika!!

Naime naąom greąkom na start smo stigli u posljednji čas tako da nismo stigli poąteno analizirati kartu i novonastale promjene( koje su usput rečeno vrlo frustrirajuće poąto su bile već treće u posljednjih tjedan dana a ąto uveliko umanjuje trud onih koji su stazu izviđali čak tri puta) Mislim da bi se organizator morao opredjeliti ili za fiksne kontrolne točke bez ąokantnih izmjena ( osim u slučaju viąe sile) ili za davanje kontrolnih a time i cijele trase neposredno prije utrke sa većim naglaskom na orjentaciju!!
Kako god bilo Bjelolasica je meni uz Risnjak najljepąa utrka lige iako sam zbog ozljede koljena iąao na planinarsku verziju uspio sam kroz proąlogodiąnju utrku i ovogodiąnje izviđanje upoznati njene brojne čari!
Na utrku u Ultri iąli su Ive koji je uspio doći do trećeg mjesta 11 min iza vodećih slovenaca koji su čudnovatom spretnoąću (kratili stazu na znanim i neznanim mjestima) nadoknadili fizičku inferiornost i zasluľeno trijumfirali, zatim Mauro koji se domogao 6 mjesta i tako potvrdio da spada u sam vrh domaćih trekera koji se bore za raspodjelu pozicija od 2-7 mjesta, Loki  koji je zahvaljujući Ferinom savjetu uspjeąno kratio prsten i doąao do 17 mjesta te Shuki koji je podlegao mučnini i naľalost odustao!
U planinarskoj kategoriji bio sam ja (Senad) i doąao sam peti ,Fredi je bio ąesti (pretekao sam ga kada se izgubio dva km prije kraja) i Srđan koji je krstario uzduľ i poprijeko Bjelolasice i doąao na kraju 21.
Sa nama je bio i Ljubo koji je uspjeąno zavrąio planinarsku (ne znam točno mjesto) puno brľe i uspjeąnije nego ąto je to bilo na Velebitu!
Naravno kao logistika i izletnici bili su joą Sanela, Ranko Veki,Bojana , Marina, Goran, Vedran J. i Tanja!!
I na kraju moram reći da se danas vrlo neobično osjećam bez upale miąića koju na onoj "ąetnjici " nisam stigao zaraditi , kao da mi neąto fali he ,he !! Kronični mazohizam!!

Rezultati na iratnemok.blog.hr, slike na naąoj galeriji.
Rezultate pogledajte na http://www.adventure-sport.net/