Ovogodišnje zimsko druženje uz trčanje okončat ćemo 11.III.2012. u Rovinju gdje će se u 10,30 sati održati dječja utrka, a u 11,00 sati utrka posljednjeg 8. kola.

Prijave se kao i obično zaprimaju na sam dan utrke, za dječju utrku do 10,15 sati, a za utrku odraslih do 10,40 sati. Kod prijava će se podijeliti majice onima koji su sakupili minimalno šest nastupa ove sezone, pa vas pozivamo da dođete malo ranije nego inače.

Staza je ista kao prethodnih sezona, počinje i završava u marini, a pretežnim dijelom prolazi šetnicama Park šume  Zlatni rt  - Punta Corrente.

Šuma je stvorena u razdoblju od 1890. do 1910. godine kada je grof Georg Hütteroth agrikulturni krajolik uredio u park slobodnog krajobraznog stila. Osobito obratite pozornost na himalajske cedrove zasađene u obliku šesterokrake zvijezde, na aleje čempresa i pinija te na autohtonu makiju hrasta crnike.

Ukupna dužina staze je 5960 metara, a možete je vidjeti OVDJE.

Pretpostavljeni rekord staze bit će 15:45.

Rekord staze postignut je u sezoni 2007./2008. kada je Ivo Marić u cilj ušao s vremenom 19:52. Najbolji rezultat među ženama ostvarila je Barbara Belušić koja je prošle sezone stazu protrčala za 21:38.

Kako se za konačni poredak uzima 6 najboljih rezultata, radi pregleda trenutnog stanja na ljestvici OVDJE je tablica s 5 najboljih rezultata u dosadašnjih 7 utrka. Pored toga dodani su rezultati svih utrka koje su se prethodnih sezona održale na ovoj stazi.

Proglašenje najboljih ove sezone održat će se oko sat vremena nakon završetka utrke.
U međuvremenu moći ćete uživati u gastronomskim delicijama koje će pripremiti domaćini predvođeni Mirjanom Kmačić Pellizzer i Damirom Mateisom.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi