Rezultati i poredak lige: xls zimskaliga0809

Rezultati i poredak kupa: xls kup08-09

Rezultati su u prilozenim dokumentima. Jos treba malo pregledati je li sve korektno, a godista koja nedostaju dodat cemo, ako ne prije, onda  sljedece godine Smile.

Sezdeset natjecatelja nastupilo je u drugom kolu lige, koje se boduje i za kup. To je najveci broj u svim dosadasnjim sezonama. Kisa i blato dali su poseban ugodjaj, kao u krosu. To isto nismo jos imali. Christian Gallo se u u ime organizatora zahvaljuje rangeru Mladenu, koji mu je pomogao postavljati stazu po teskim uvjetima. 

 

 

Kisa je pocela ponovno padati taman nakon zavrsetka prijava. To i nije takav problem za takmicare, ali je za volontere i suce koji zbog toga zasluziju posebno hvala.

Drugu pobjedu u dva kola zabiljezio je Robert Radojkovic, clan poreckom AK Maximvs, koji je za dvije sekunde bio brzi od Tihomira Bobolanovica (RSD Uljanik). Treci je bio Vanja Jekic (MTB Istra Pazin), cetvrti Goran Modrusan (Intersport McKinley), a peti Blaz Barac (Bribir 1288). U zenskoj konkurenciji pobjeda Barbare Belusic, koja je u ukupnom poretku bila sedma. Druga je bila Helena Kariko, a treca Tea Tomisic. Sve tri clanice su AK Istra iz Pule.

64 godine ponovno su bile izmedju najstarijeg i najmladjeg natjecatelja. Josip Nadenc (RSD Uljanik) opet je bio najstariji, a najmladji je ovog puta bio Dominik Rosmanith (r. 1997, AK Istra).

Vodeci u ligi postao je Lucano Sosic (TK Albona Extreme), ispred Roberta Radojkovica i Vanje Jekica. U kupu trenutno vodi Vanja Jekic, ispred Blaza Barca i Petka Drakulica.

Vidimo se 11. sijecnja u Cerovlju na trecem kolu lige. Sljedece kolo kupa je 31. sijecnja u Kastvu.

Ugodni praznici.