BiciklizamDruštvo tjelesnih invalida Pazin i ove godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira 6. tradicionalnu humanitarnu rekreativnu utrku za bicikliste i atletičare sa sloganom „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.

 

Utrka će se održati u nedjelju, 14.11.2010., sa startom i ciljem na Trgu slobode u Pazinu. Start atletičara je u 12 sati, a biciklista u 13 sati. Prijave i uplate kotizacije su pola sata prije starta. Na utrci mogu sudjelovati svi zainteresirani građani, sportaši i rekreativci u slijedećim kategorijama:
- MTB (žene, muškarci, juniori)
- cestovni bicikl (žene,muškarci, juniori)
- atletičari (žene, muškarci)

Dionica za bicikliste: Pazin - Sv. Petar u Šumi - Žminj - Gračišće - Pazin (dužina oko 40 km) .
Dionica od Žminja do Gračišća je natjecateljska.
Dionica za atletičare: Pazin - Sv. Petar u Šumi - Žminj - Lindarski Križ - Pazin (dužina oko 30 km).
Kotizacija za sudjelovanje na utrci iznosi 30 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku specijalnog kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s tjelesnim invaliditetom.

Najbolji u pojedinim kategorijama biti će nagrađeni medaljama i poklonima sponzora, a ukupni pobjednik osvaja prijelazni pehar. Za sve sudionike osigurana je okrjepa tijekom utrke, te ručak u hotelu „Lovac“ oko 17 sati kada će se podijeliti nagrade najboljima.

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti u velikom broju, te da ćemo zajedno biciklirati i trčati „ZA ZDRAV ŽIVOT!“.
Za dodatne informacije možete se obratiti na 091/595 1679