zvoh-night-attack

KDAJ: Sobota, 31.1.2015, ob 17.00 uri;

KJE: Krvavec, zgornja postaja gondole Krvavec;

ORGANIZATORJI: Kranjska zimska tekaška liga, RTC Krvavec in Intersport;

PREDPRIJAVE: za tekače in pohodnike od 15.12.2014 do 20.1.2015 na spletni strani www.intersport.si. S predprijavo si zagotovite atraktivno naglavno ruto. Prijave možne tudi na dan prireditve, pri spodnji postaji gondole Krvavec, od 13.00 do 16.00 ure;

PREDVIDEN URNIK PRIREDITVE: - od 13.00 – 16.00 ure: plačilo štartnine tekačev in pohodnikov pri spodnji postaji gongole Krvavec. Otroci udeležencev teka ali pohoda se z gondolo peljejo brezplačno; - od 13.30 – 16.30 ure: odhod z gondolo na Krvavec; - od 16.30 ure: začetek nočnega pohoda pohodnikov in otrok, ob baklah proti Plaži ali Zvohu in navijanje ob progi; - ob 17.00 uri: Štart nočnega teka po smučišču od spodnje postaje sedežnice Gospinca, mimo Plaže, do vrha smučišča Zvoh; - od 17.30 – 20.00 ure: spust tekačev in pohodnikov iz Zvoha do Plaže, hrana in čaj za vse udeležence prireditve v Hotelu Krvavec na Plaži, zabava ob glasbi na prostem; - ob 20.00: podelitev nagrad najboljšim tekačem pred Hotelom Krvavec na Plaži - ob 21.00: zadnja vožnja gondole v dolino.

DODATNE INFORMACIJE: Pohodniki se z otroci, ob soju bakel odpravijo proti Plaži ali Zvohu, sledi skupinski štart tekačev, teče se po snegu ob robu smučišč, proga bo označena z baklami, obvezna oprema tekačev je čelna lučka in vetrovka za spust iz cilja do plaže, priporočamo uporabo palic in mestnih derez. Tekaška proga je dolga 2,4 km in se vzpne za 500 višinskih metrov. Dežurstvo GRS-ja bo zagotovljeno, ob 16.45 bo organiziran prevoz rezervnih, toplih oblačil tekačev do Plaže; Več informacij o prireditvi lahko dobite preko e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAGRADE: Prvi trije moški in ženske prejmejo pokale, prvih 10 moških in žensk prejme tudi praktične nagrade;

ŠTARTNINA: 15 EUR za tek ali pohod. Štartnina se plača na dan prireditve, pri blagajni spodnje postaje gondole Krvavec. V štartnino je zajeta vožnja z gondolo na in iz Krvavca, mesni ali brezmesni obrok in čaj na Plaži, pijača Red Bull v času prireditve. Otroci udeležencev teka ali pohoda se z gondolo peljejo brezplačno. Vsi predprijavljeni tekači in pohodniki prejmejo tudi atraktivno naglavno ruto z logotipom prireditve in promocijski material pokroviteljev.

VABLJENI!