Na ovogodiąnjoj utrci Vivicitta u Puli nastupilo je troje Trickera, Armando Sanela i Mauricio.
Ovo je priča Kriľmanića koji su se sa utrke vratili kući punih ruku medalja i pehara. Armando se naľalost malo preračunao u duľini staze i rasporedu snage pa utrku nije uspio zavrąit.
 
Vivicitta by Mauricio
Nekako mi je ova utrka već prirasla srcu, obiljeľava početak sezona utrka i odraľava tjelesnu spremu. Ove godine odlučio sam napraviti mali pokus, moj inače suzdrľani start pretvoriti u eksplozivan i krug otrčati u druątvu najboljih pa vidjeti da li sam sposoban za veće brzine. Dakle, rečeno-učinjeno. Nije ni ispalo tako loąe, predvodio sam utrku cca 2 km kad su me preąli Bobolanović, ®ilić i... (zaboravi sam ime) ali uspijevam ne zaostati puno. Na usponu ipak pojačavaju, a mene prolaze i Mario B. i jođ jedan. U 2-i krug ulazim malo ispraľnjen ali uspijevam drľati dvojac ispred, hvatam ritam i konstantno lovim te prelazim Maria (kako dobijeđ snage kad prelazią tj. padaą kad si pregaľen). Zadnji krug prolazi mirno, nikog oko mene te ulazim u cilj ukupno 5-i sa vremenom 49,05. Ove godine nema statistike prolaza jer sam sat zaboravio kući a baą sam htio testirati puls i vrijeme tog 1-og kruga.
Vivicitta by Sanela
Prvi put sam na Vivicitta bila prije 2 godine kad sam iąla ovjekovječit kako će Mauro prvi put u ľivotu otrčat 12 km. Onda mi nije padalo ni na pamet da bi jednog dana i ja to mogla otrčat, ali evo ove godine otrčala i ja i doąla doma sa zlatnom medaljom i peharom :) Mislim malo nam je jadna situacija u ľupaniji kad se ja sa mojim vremenom penjem na postolje ali ąta je tu je...
©to se same trke tiče, ubilo me sunce... mislim trčala sam onako standardno, koliko mogu, ali sam poslije bila mrtva umorna ąto inače nisam. Naą prijatelj sa zimske lige Zoki bio je moj vatreni navijač i navijao za mene iz sveg glasa dok ga Mauro nije ruľno pogledao pa se malo pritajio :). Mauro ove godine nije imao Fredija da se naganja sa njim ili Senada da zajedno smiąljaju neke trkačke taktike pa se odlučio trčat uz ®ilića, mislim čovjeku svaąta pada na pamet :)
Bilo je dobro, ąteta da na tim trkama kod nas nema viąe ljudi.