P40800065. labinjonski treking održat će se kao i svake godine u preduskršnju subotu tj. 03. travnja, po čemu je već i dobio nadimak Uskršnji treking.


Utrka će se održati u tri kategorije: ultra (cca 55 km), planinarska (cca 30 km) i novitet lige aktivna kategorija (12 km). U ultra kategoriji troje prvoplasiranih natjecatelja u obje konkurencije (M/Ž) biti će nagrađeni novčanim iznosom, priznanjem i unikatnim peharom. U Planinarskoj kategoriji, troje prvoplasiranih u obje konkurencije dobiti će priznanje i unikatni pehar, a u aktivnoj kategoriji, troje prvoplasiranih dobit će sponzorsku nagradu. Naravno, za sve natjecatelje osigurane su službene majice utrke i topli obrok.

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE:

Prijave na www.srk-alba.hr, isključivo putem on-line prijavnice na našoj web stranici. Krajnji datum za prijave je srijeda, 24.03.2010. do 24.00h. Natjecatelji koji se prijave nakon tog vremena ili na samom startu neće biti u mogućnosti dobiti majicu kao ni ručak/večeru.

Područje utrke: Grad Labin i šira okolica, Start utrke: 10.00h, Grad Labin (Trg Maršala Tita - stari grad)

Cilj utrke: Grad Labin (Trg Maršala Tita - stari grad)

Potvrda prijava:  Grad Labin (Trg Maršala Tita - pod ložom), 07.00h – 09.00h. Podjela instrukcija za utrku, natjecateljskih kartica i majica te potpisivanje izjava.

Tehnički sastanak: 9:15 h. Vrijeme trajanja utrke: 04 – 11h

Pravila natjecanja: Svi natjecatelji dužni su pridržavati se pravila i propisa trekking lige (http://www.adventurerace.hr/download/pravila.pdf) .