U povodu Međunarodnog dana obitelji, u Pazinu je održana šesta po redu - timska utrka “Fameja” u kojoj se natječu dvočlane ekipe roditelja i djece, braće i sestara ili prijatelja. Geslo utrke je “Peljimo bičiklete i tečimo svi – i mali i veli”, a njena je zanimljivost u tome što dvočlana ekipa ima samo jedan bicikl, pa dok jedan član vozi, drugi uz njega trči, zajedno moraju startati i zajedno proći kroz cilj, a tijekom utrke se u vožnji mogu i smjenjivati. Sudjelovalo preko 150 učesnika svih uzrasta i dobi.

Osim biciklista- trkača, toga dana su se u vojarni u revijalnoj štafetnoj utrci natjecali i polaznici odgojne skupine Zujalice iz pazinskog dječjeg vrtića, zajedno s roditeljima, članovima obitelji i prijateljima. 
U sklopu Fameje prikazane su i dvije predstave čime je obilježen 18. rođendan Društva „Naša djeca“ polaznica kreativnih radionica Društva „Naša djeca“ – dramska predstava „Gospođica Neću“ koju su osmislile Marina Sironić, Marta Jedrejčić i Ema Gortan te lutkarska „Mačak u čizmama“ koju su izvele Doria Stanković, Klementina Jurada i Emili Bulić uz asistenciju Doris Velan i Ane Mofardin. 
Utrku su organizirali zajedničkim snagama Zajednica sportskih udruga grada Pazina, Sportsko društvo Trickeri, Sportsko-rekreacijsko društvo Vita i Društvo „Naša djeca“. 

Rezultati Fameje
Obiteljska mini utrka: 
1. Hani i Sebastijan Paćelat 
2. Endi i Tino Smoković 
3. Ida i Veljko Brajković 

Obiteljska maxi utrka: 
1. Patrik i Edvard Pincin 
2. Nino i David Ivaninić 
3. Mia i Karlo Brajković 

Prijateljska mini utrka: 
1. Mate Ivetić i Etore Šuran 
2. Noel Pilat i Nina Fakin 
3. Goran Šepić i Mihael Rilak 

Prijateljska maxi kategorija: 
1. Bruno Šujević i Paulo Lovrinić 
2. Erik Šepić i Atanas Džurčinovski 
3. Teo Žgrablić i Marinko Nadišić