wr-karta

wr-partneri


 

Ovdje možete pogledati najnoviju listu prijavljenih sa nazivom tima vinara za kojeg ćete trčati!


NAJNOVIJE INFORMACIJE: Na utrci postoje slijedeći limiti:

1. Ultramaraton - na 48 kilometru (Grožnjan) 13h, Cilj-Livade 16h

2. Maraton - na 21 kilometru (Grožnjan) 12 i 30h, Cilj-Livade 16h

3. Polumaraton i štafeta  Cilj-Livade 15 i 30

Na ukupnoj trasi utrke (68km) predviđeno je 17 okrijepnih stanica plus cilj, međusobno udaljenih između 3 i 5 km


 

Sportsko društvo Trickeri u partnerstvu sa Istarskom županijom, općinom Piran i Vinistrom organizator je jedne vrlo zanimljive utrke/manifestacije pod nazivom Wine Run - Parenzana Magic. Utrka je na rasporedu u nedjelju 07.09.2014. Cilj i centralno mjesto manifestacije su mjesto Livade.

Utrka se sastoji od nekoliko kategorija: ultra-maraton od 68km sa startom u Portorožu, maraton 42km sa startom u Bujama, polumaraton cca 20 km sa startom u Grožnjanu. Uz sve to na posljednjoj dionici od 20 km bit će i kategorija štafeta od tri člana (7,4km, 5,3km, 7,3km) koji će spomenutu dionicu savladavati ekipno što omogućuje da u utrci mogu sudjelovati apsolutno svi bez obzira na fizičku spremu.

Start ultra maratona u Portorožu - 7:00h

Start maratona u Bujama - 9:00h

Start polumaratona i štafeta u Grožnjanu - 11:00h

Otvaranje potvrde prijava i preuzimanje startnih paketa u Livadama u 5 i 30h

Polazak autobusa za Portorož 6:00h

Polazak autobusa za Buje 8:00h

Polazak autobusa za Grožnjan (polumaraton i štafete) te autobusa za Završje (prva izmjena) i Oprtalj (druga izmjena) 9:30h


Ono što je specifično za ovaj događaj je to što je utrka namijenjena kako vrhunskim trkačima tako i onima koji traže čistu zabavu sa dozom rekreacije. Zašto je to tako?

Zato što utrka na svom putu prolazi kroz nekoliko vinskih podruma istaknutih istarskih vinara i niz okrijepnih stanica gdje će natjecatelji imati priliku konzumirati razna vina i gastro proizvode specifične za našu regiju sa kulminacijom na cilju u Livadama. Uz sve to utrka je kostimirana i najbolja pojedinačna maska i maskirani tim bit će specijalno nagrađeni.

Tema ovogodišnjeg maskiranja je eno/gastro.

I za kraj, s obzirom da je ovo prva godina i pilot projekt financiran od EU, startnina  je BESPLATNA za sve. Stoga, iskoristite priliku i rezervirajete navedeni termin.

Prijave se otvaraju u ponedjeljak 14.07.2014 a zatvaraju u subotu 30.08.2014 ili do popune limita od 300 natjecatelja koliko je predviđeno za utrku. Od tih 300 natjecatelja 50 mjesta je predviđeno za ultra maraton od 68 km, 50 mjesta za maraton od 42 km, 100 mjesta za polumaraton i 100 mjesta za štafete. 

Također treba napomenuti da će natjecatelji nakon što se prijave od strane organizatora biti raspoređeni u timove pojedinih vinara za koje će nastupati i od kojih će dobiti majice ili neke druge sportske artikle.

Pošto je broj natjecatelja limitiran molimo sve zainteresirane da požure sa prijavama.

Za one koji se ne prijave na vrijeme odnosno nakon popune kvote od 300 natjecatelja biti će omogućeno da trče polumaraton van konkurencije i da koriste opskrbne stanice od Grožnjana do Livada ali neće dobiti startni paket (majicu) i ručak te će si prijevoz na start morati osigurati sami. Svi oni koji se prijave van konkurencije biti će na listi za prebacivanje u službenu konkurenciju polumaratona ukoliko netko odustane.

Prijave za polumaraton van konkurencije su zatvorene (28.8.2014.)

Službene prijave su zatvorene (23.8.2014.)!!! Hvala svima koji su se prijavili, vidimo se!