Evo još jednog natjecanja koje organiziraju naši prijateji SRK Albatrosi i moglo bi biti zanimljivo svekolikoj trkačko-planinarskoj populaciji na ovim prostorima a i šire. Najavu prenosimo u cijelosti:

"Dosadno vam je ljeti? Utrke su vam predaleko? Nemate kajak?

Alba vam nudi rješenje!

Za ovo ljeto vam predstavljamo sasvim novu ligu kratkih i slatkih utrka, samo za vas: VerticAlba. Za početak vam nudimo šest zgodnih utrka koje će se održati tijekom ljeta, a evo i kalendara natjecanja:

  1. kolo: 16.06. Zrenj
  2. kolo: 29.06. Barban
  3. kolo: 07.07. Labin
  4. kolo: 28.07. Plomin
  5. kolo: 25.08. Gračišće
  6. kolo: 01.09. Žbevnica

Sve su utrke kratke, maksimalne dužine 8 km ali sa značajnom visinskom razlikom, između 200 i 500 metara.

Kako bi osigurali konkurentnost svim natjecateljima, ukupni poredak će se generirati na osnovu hendikep tablice, slično kao što to rade Trickeri na Istarskoj zimskoj ligi trčanja. U konačni poredak ulazi pet najboljih rezultata, znači slobodno možete propustiti jedno kolo. Najbolje naravno nagrađujemo!

Prvo kolo će se održati već 16. lipnja na super stazi Opatija - Zrenj. Nemojte da vas zbuni ova Opatija, ta se nalazi kod Buzeta, podno utvrde Pietra Pelosa. Prijave su već otvorene, a prijaviti se možete na sljedećem linku: http://www.racebase.hr/hrv/utrka/44/prijava_na_utrku. Startnina za svako kolo će biti 30 kn.

Čekamo vas!"

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi