>I ove godine povodom međunarodnog dana voda, uz pokroviteljstvo Radio Istre,  Trickeri organiziraju utrku Pazinčica Clearwater Revival.
Utrka je u nedjelju, 28.03.2010. sa startom u 13 sati. Okupljanje i prijave su ispred Spomen doma u 11.00 , start je na mostu Vršić(gdje je ujedno i cilj utrke) iznad Pazinske jame kraj Kaštela.
Na kraju utrke biti će ručak za sudionike.
thumb_p3260090.jpgPRAVILA UTRKE
Jedna bicikla, dva natjecatelja, tim starta zajedno, jedan član na bicikli dok jedan trči. U skladu s vlastitim sposobnostima i taktičkim zamislima članovi se izmjenjuju na bicikli.
Kod izmjene člana tima na bickli, bicikla se mora mijenjati iz ruke u ruku, tj. nije dozvoljeno ostavljanje bicikle na cesti.
Također nije dozvoljena istovremena vožnja oba člana tima na biciklu.

Članovi tima su obavezni proći kontrolne točke zajedno, i zajedno ući u cilj, odnosno, rezultat tima je ulazak zadnjeg člana u ciljnu ravninu.
Svi timovi startaju zajedno.
orana OBAVEZNA OPREMA
Biciklistička kaciga za oba člana tima, jedna bicikla.
Mlađima od 18 godina natjecanje je dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu roditelja.
Utrci pristupate na vlastitu odgovornost.
TRASA UTRKE
Slika mape: klikni

pcrw.jpg
Duljina trase je 17,2 km i nešto je duža nego prošle godine ujedno zahtjevnija i atraktivnija kako zbog terena tako i zbog zanimljivih pogleda na Pazinsku kotlinu koji se pružaju sa okolnih breľuljaka.Teren se sastoji od 80% šumskih puteva i puteljaka,15% makadama i 5% asfalta, prelazimo par puta preko raznih potoka i tri puta preko Pazinčice.. Neke detalje sa staze možete pogledati ovdje.
Trasa je u principu tematski podijeljena u tri djela!

thumb_dsc03147.jpg
Prvi dio karakterizira poprilično zahtjevan uspon s naglaskom na snagu natjecatelja , drugi dio je obilježen sa nizbrdicom odnosno spustom i do izražaja dolazi brzina natjecatelja dok je u trećem dijelu najbitniji timski rad i spretnost natjecatelja čemu treba pridodati naravno i izdrľljivost koja će doći do izražaja u zadnjih par kilometara!

Na stazi će biti tri kontrolne točke, KT1 na 4,8 kilometru od starta (krajnji lijevi pik na karti gdje staza naglo zaokreće pod mrtvim kutom), KT2 na 11,1 km od starta (odnosno na Zarečkom krovu) i KT3 negdje na 14 kilometru odnosno a djelu gdje se silazi sa makadama!!


Staza će biti detaljno markirana.

STARTNINA : 100 kn po ekipi

NAGRADE pehari, medalje i nagrade sponzora


Galerija utrke od predpredprededlani

Galerije utrke od predlani 

PRIJAVE:
Prijaviti se možete telefonom, 0989362420, preko weba ovdje ili na bilo koji drugi način. Rok prijave je do subote, 14.03.2009. u 20 sati.Ako ste se prijavljivali a niste na listi svakako je javite na 0989362420.

Prijavljene ekipe:

Od pcrw 2009