POZIV za sudjelovanje na biciklijadiDruštvo tjelesnih invalida Pazin u suradnji sa Sportskim društvom „Trickeri" Pazin, MTB Istra-Pazin i BK „Sv. Petar u Šumi" povodom 03. prosinca - Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira 5. humanitarnu biciklijadu:„

Biciklom za zdrav život u humanitarnoj akciji".   Biciklijada je prilagođena za sve uzraste, vozi se laganim tempom po asfaltnoj podlozi-cesti, tako da mogu sudjelovati svi koji znaju voziti bicikl, bilo na cijeloj dionici ili samo na njenom jednom dijelu. Ukupna dionica iznosi oko 40 km, a ove će nam se godine po prvi puta pridružiti i atletičari (maratonci) koji su iskazali interes za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu.Na našoj prvoj biciklijadi sudjelovalo je 40 biciklista, a ove godine na jubilarnoj-petoj po redu očekujemo rekordni broj biciklista u dvije kategorije (trkaći i MTB bicikli), te rekreativce i atletičare..Po završetku biciklijade u hotelu „Lovac" će uz pašta party i prigodno druženje najboljima biti podijeljene medalje i bogate nagrade sponzora. Sredstva prikupljena od kotizacije za sudjelovanje na biciklijadi (kotizacija iznosi 40 kn) i humanitarnog koncerta koji će se održati 04.12.2009. u Spomen domu, namijenjena su za kupnju specijalnog kombi vozila prilagođenog osobama s invaliditetom koje će biti prvo takvo vozilo namijenjeno prijevozu osoba s najtežim invaliditetom na području Središnje Istre-Grada Pazina i sedam Općina Pazinštine.Pozivamo Vas da nam se pridružite u što većem broju i zahvaljujemo što nam već petu godinu uzastopce pomažete svojim donacijama, a sve u cilju poboljšanja života osoba s invaliditetom. „Biciklom za zdrav život u humanitarnoj akciji"-osnovni podaci Nedjelja 15.11.2009. Trg Slobode, PazinStart atletičara: 12,00 satiStart biciklista:  13,00 satiDionica: Pazin, Trg slobode - Sv. Petar u Šumi (okrjepa) - (leteći start) Žminj - Gračišće (okrjepa) - Pazin, Trg slobodeEtapa od Žminja do Gračišća biti će natjecateljska u dvije kategorije (MTB bicikli i trkaći bicikli) Kotizacija po sudioniku/ci: 40 knU slučaju lošeg vremena biciklijada biti će se održati u nedjelju 22.11.2009. Za dodatne informacije slobodno nam se obratite:
    Gracijano Turčinović 091/595-1679 Dario Brajković 091/945-0115 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.