Uglavnom, maraton, malo ih se prijavilo preko future pa smo naąli nekakav alternativni smjeątaj za put i dva noćenja 550 kn. Znači na maraton se ide 22. IV (petak), a vraćamo se u nedjelju 24. IV. Prijave kod Sande na 098284551, poąaljite njoj poruku ili je nazovite.
Dalje, utrka oko Pazina je 20.III (Pazinčica Clearwater Revival)  u 12 sati. Kreće se ispred spomen doma, prijave, trasu i ostale informacije objaviti ćemo naknadno. 
I treća vijest, (a da joą ko piąe te vijesti osim mene i Čubrića, grr), 18. III je ekoloąka akcija čiąčenja jame na kojoj se očekuju svi Trickeri. E da, Ilija i ja smo bili dat krv :) (heroji). I to je to.

A evo joą malo vijesti omaratonu

Predsednik Upravnog odbora preduzeća 'Beogradski maraton' Aleksandar Đordjević i generalni direktor 'Delta sporta' Milan Spasojević potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu 18. Beogradskog maratona, saopątila je Sluľba gradske uprave Beograd za informisanje.

Direktor 'Beogradskog maratona' Dejan Nikolić najavio je da će tu manifestaciju, koja će biti odrľana 23. aprila, činiti tri trke - 'Najki ran' u duľini od pet kilometara, polumaraton i maraton.
Sedam dana ranije u sklopu Beogradskog maratona, u zooloąkom vrtu biće organizovan 'maraton' za oko 200 dečaka i devojčica iz beogradskih vrtića.
Nikolić je podsetio da je na proąlonedeljnom zasedanju Svetske asocijacije maratona i uličnih trka pokrenuta procedura da se Beogradski maraton vrati pod okrilje tog udruľenja.