Triatlon Klub  « Albona Extreme « Labin organizira trinaesto po redu novogodišnje kupanje u Rapcu. Članovi kluba T.K.Albona Extreme s prijateljima iz Sportskog društva Trickera te članovima Društva podvodnih aktivnosti Rabac otvaraju novogodišnje kupanje ulaskom u more na prelijepoj plaži kod svjetionika 01.01.2016god.u 13 sati,  bez obzira bilo sunce, kiša ili snijeg.

Pozivamo ostale građane Labinštine i šire da sa veselim društvom, ispijanjem šampanjca u moru zažele sve najbolje u Novoj godini.

 

Rezultati Maškaranega maratona održanog ove subote u Rovinjsken Selu su na oven LINKU.

 

Na osnovi odluke s godišnje skupštine Trickera iz prosinca 2014. ponovno je uvedena članarina i to u visini od 70,00 kuna godišnje. Članarina za 2015. može se uplatiti do kraja veljače ove godine.

Podaci za uplatu su sljedeći:

SPORTSKO DRUŠTVO "TRICKERI"
JURJA DOBRILE 6
52000 Pazin
IBAN: HR5223800061147004537

Triatlon Klub  « Albona Extreme « Labin organizira dvanaesto po redu novogodišnje kupanje u Rapcu. Članovi klubaT.K.Albona Extreme sa prijateljima udruge  «Trickera » iz Pazina , te članovima Društva podvodnih aktivnosti Rabac otvaraju novogodišnje kupanje ulaskom u more na prelijepoj plaži kod svijetionika 01.01.2015 god.u 13 sati,  bez obzira bilo sunce, kiša ili snijeg.

 

Pozivamo ostale građane Labinštine i šire da sa veselim društvom, ispijanjem šampanjca u moru zažele sve najbolje u Novoj Godini.

 

                                                                          

Prijevoz na Ljubljanski (polu)maraton organizira se kao i prošle godine autobusom Autotransa. Polazak će biti nešto prije 6 sati s Etradexa, a povratak u Pazin je navečer oko 20 sati. Idemo preko graničnog prijelaza Kaštel, pa ako nekome više odgovara postoji mogućnost ukrcaja i iskrcaja u Bonacima prije ulaska na Istarski ipsilon. Primaju se samo natjecatelji na 21 i 42 km, a ne i na 10 km.

Cijena iznosi okruglo 100,00 kuna.

Platiti možete Kristini Jurić ili Emanuelu Radoloviću do popune ukupnog broja sjedećih mjesta (49), a najkasnije do 15.X.2014. Poslije tog datuma ne primamo uplate. Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

volonteri

Dana 7. rujna 2014. na relaciji od Portoroža do Livada održat će se po prvi put atletska utrka WINE RUN – Parenzana Magic. Za uspješno odvijanje manifestacije neophodno nam je 50 volontera koji bi se pretežno brinuli o opskrbi natjecatelja za vrijeme utrke. Zauzvrat svaki volonter dobiva naknadu od 150,00 kuna i majicu koju je dužan nositi tijekom utrke.
Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pri čemu je potrebno da navedu:

1. osobne podatke (ime i prezime, godina rođenja, veličina majice),

2. kontakt podatke (broj mobitela, e-mail adresa),

3. raspolažu li motornim vozilom za vrijeme utrke.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 18. kolovoza 2014. Prednost imaju oni koji se ranije prijave uz uvjet da mogu koristiti svoje vozilo.