nismo bili samo u puli prosli vikend, nego i u beliscu na prvoj avanturistickoj utrci u slavoniji, koju je organizirao klub pustolovnih sportova baraber extreme team iz belisca. neki smo bili u tom dijelu zemlje po prvi puta. nije ni ta hrvatska tako mala, dobro da postoje pustolovne trke.

na put smo krenuli timovi zrinic:vorkapic (adrenalina), roce:hodzic i suran:loncar (kao zamjena za krstica). a medju silnom prtljagom bili su i guleda i garmin.

nakon puno voznje i borbe s mikro orijentacijom po valpovu i beliscu docekali su nas ljubazni domacini. i odmah smo u donjem rublju isli isprobati voznju kanuom. meni je najprije izgledalo da drava stoji, ali malo kasnije mi se cinilo kako ce nas morati izvlaciti van, jer nikako da veslamo u pravom smjeru. ali uspjeli smo, uz instrukcije.

utrka je bila odlicno organizirana. mi u kracoj varijanti smo najprije vozili biciklu (meni je brojac pokazao oko 60 km), pa smo trcali i na kraju nasa najjaca disciplina - veslanje. a imali smo i cetvrtu disciplinu - gubljenje. ali ne puno, jer je prostor gusto naseljen :). i pilili smo drva u disciplini iznenadjenja i spustao se jedan clan tima s kule (absajl).

na kraju cobanac za sve, tamburice i plesnjak. odlican izlet i druzenje. i to je u redu. guleda se sretno vratila doma, ali garmin na zalost nije izdrzao pritisak slavonskog asfalta.

slike: http://picasaweb.google.com/ivanloncar07/BelisceBAR2010#