Uglavnom debakl, Goša i ja startali predzadnji, trčanje i nije bilo loše, našli sve kontrole, došli na tranziciju skupa sa budućim pobjednicima, koji su krenuli prije nas tako da dobro. E bicikla, tu počinju noćne more i traume, bicikla je trajala od cca 10 sati do nekih 17, i to na području od možda 10 km dužnih. KT5, tražilo je sa nama nekih 8-9 ekipa, osnovni problem je bio u lošoj karti, barem na tom djelu. Puteva i njiva bilo je mali miljun, uglavnom, kad smo se odlučili spustiti na KT5 sa gornje strane, našli smo je odmah, nakon nekih 2 i pol sata.

Seni i Vanja na trčanju prvi, dok smo mi, skupa sa klemenom, Juršićima tražili kt5 on je bio na putu prema kt8, i tamo ostao, dugo, dugo, tako da su ga juršići uspjeli preteć. Slijedi KT6, na pravu njivu dolazimo, nekih 20 min nakon KT5, ali sa donje strane. Kontrola se nalazila na grmu, sa gornje strane i jednostavno je nismo vidjeli. Obilazimo susjednih 25 njiva, dok mi Seni mobitelom objasni da se vratim di sam bio i tu gubimo jos 2 sata. E, famozna KT7, ta je pak bila najgora, bili smo na 10 metara do kontrole, 2 puta i tu nas lovi limit za KT8 u 4 popodne, te idemo na tranziciju, gdje srećemo Senija i Vanju koji su bušili toliko puta da je Vanja potrošio ljepilo, tako da je seni trčao zadnjih 3 km bicikle ili više. Zatim kajakom veslanje 10 km do Medulina i tu odustajemo, oko 8 i pol uvečer stigli smo na cilj a na cilju još ni jednog iz ultre. Seni odustaje oko 23, ne mogavši naći zadnju kontrolu. Pobijedili pustolovci, zasluženo.

Uglavnom porazno za Trickere.

Organizacija odlična, osim loše karte u onom biciklističkom djelu, kontrole su se nalazile tamo gdje i jesu na karti ali karta je bila zastarila, tako da je bilo gotovo nemoguće se orijentirati po njoj. I za moj ukus kad je tako vruće, stavit više vode i otoka ko lani, da olakša malo život i digne dinamiku. Druge godine Modri vojnu kartu i ucrtavat puteve sa google eartha i terena.

Sve ostalo za 10, super pizza, bilo i margerite za Senija, atmosfera, mjesto, voloneteri, okrepa, ekipa... Za kraj jedna lijepa pjesma :)